Ingrid Espelid Hovig kokebøker
Ingrid Espelid Hovig : Ingrid ber til julefest
I sin siste bok (fra 2009) har Ingrid Espelid Hovig samlet sine beste oppskrifter som hører julen til.
Boken byr både på norsk tradisjonsmat og en rekke andre retter som smaker fortreffelig til jul
Boken har også råd om borddekking, menyforslag og julesanger. En rikholdig skattekiste som kan tas fram år etter år.
Kjøp boka:
Ingrid Espelid Hovig: Ingrid ber til julefest (Haugen)
Store kokebok
kokeboken
Ingrid Espelid Hovig: Kjøkkentips
Dette er boken for alle som trenger råd og tips for å løse de praktiske utfordringene man kommer ut for på kjøkkenet. Scott Givot og Ingrid Espelid Hovig kommer her med sine beste tips og gode råd. Enten problemene gjelder at deigen ikke vil heve seg eller at majonesen skiller seg ?; her kommer hjelpen! Du får også vite hvordan du skal bruke ulike former for krydder og krydderblandinger, om fisken er fersk eller frukten er moden. Det er sausen som avgjør om man er en god kokk. Her finnesen rekke grunnoppskrifter basert på hjemmelaget kraft. Og skulle du ha behov for hjelp til å fjerne rødvinsflekker på duken eller pusse sølvtøy på en tidsbesparende måte, så er det bare å slå opp i Kjøkkentips.
Kjøp boka:
Ingrid Espelid Hovig: Kjøkkentips (Bokkilden)
Ingrid Espelid Hovig: Helt enkelt
Kokeboken kombinerer Ingrid Espelid Hovigs lange erfaring med oppskrifter og teknikker og Paul Løwes moderne smaksopplevelser. Oppskriftene er valgt først og fremst for å passe hverdagene, og alle har porsjons- og tidsangivelser. Boken er full av tips og ideer til hvordan du kan bytte ut ingredienser og har forslag til hva du alltid bør ha i kjøleskapet. Teknikkene du bør kunne, vises med instruktive trinn for trinn-bilder
Kjøp boka:
Ingrid Espelid Hovig: Helt enkelt (Bokkilden)
Mine 80 klassikere
Boka inneholder 80 av forfatterens favorittoppskrifter, som hun har samlet fra sin oppvekst, eller kommet borti på reiser i inn- og utland.
Kjøp boka:
Ingrid Espelid Hovig: Mine 80 klassikere (Bokkilden)
Gyldendals store kokebok
Dette er en grunnbok for nybegynneren på kjøkkenet, en håndbok for avansert matlaging og et oppslagsverk. Boken inneholder 1500 oppskrifter på norsk tradisjonsmat og retter med inspirasjon fra fremmede himmelstrøk, 1000 fargebilder som viser de
ferdige rettene og 500 trinn for trinn-bilder på teknikkene du får bruk for. De fleste oppskriftene kan også tilberedes i mikrobølgeovn.
Tidsangivelser viser hvor lang tid du må beregne på å lage retten. Boken har også et eget festkapittel med menyer for enhver anledning, vintips, coctails og longdrinks
Kjøp boka:
Ingrid Espelid Hovig: Gyldendals store kokebok (Bokkilden)
Den rutete kokeboken
Kokeboken er tenkt som et hjelpemiddel både med hensyn til valg av råvarer og innføring i moderne matlagingsmetoder. I tillegg til ordinære oppskrifter, har den egne kapitler om bl.a. slankekost, barnemat, menyforslag til enkle og finere gjestebud, retter som er enkle å lage, og glutenfrie retter. Med ordliste, matvaretabell og oppskrift- og sakregister
Dette er basiskokeboken framfor noen! Siden boken utkom første gang i 1980, har den solgt 165 000 eksemplarer. Fortsatt har tradisjonell norsk mat en stor plass, men du finner også mange nye og spennende oppskrifter, f.eks. på gryteretter med friske krydderurter, pastaretter og sauser som passer til grønt og grillet, som aioli, pesto og salsa. Alle oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig.
Kjøp boka:
Ingrid Espelid Hovig: Den rutete kokeboken (Bokkilden)